Mit tegyünk, ha lerobbantunk?

Autóklíma töltés, defekt javítás tisztítás, gumicsere nekünk nem gond!

Lerobbant az autója az út szélén, nem működik az autóklíma?

A autónk esetében (is) hajlamosak vagyunk akkor a karbantartásra gondolni, ha már valamilyen rendellenesség tapasztalható. Ez viszont nem a legjobb módszer.

Az autó ugyanis akkor szolgálja a legjobban a biztonságunkat és kényelmünket, ha rendszeresen időt és pénzt szánunk a karbantartásra. A folyamatos használatból eredően természetesen adódnak időnként gondok akár a futóművel, a motorral, a fékrendszerrel, vagy a még gyakoribb teendőket igénylő autógumikkal.

De mi a helyzet akkor, ha nem érünk rá arra, hogy a szervízben időpontot kérjünk, oda vigyük az autót, személyesen intézzünk minden apróságot?

Természetesen van megoldás, hiszen nem véletlen örvend a számos szolgáltatást nyújtó mobil gumiszervíz egyre nagyobb népszerűségnek napjainkban.

Defekt javítás: munkában az SOS mobilgumis

A rohanó hétköznapokban a karbantartással kapcsolatos teendők sok időt igényelnek, ezért óriási találmányok a mobil gumiszervizek. Ma már szívesen választunk autósként olyan lehetőségeket e téren is, amelyek esetében házhoz jön a szakember. Mivel az autószerelés speciális felszerelést, szerszámokat, diagnosztikai és egyéb berendezéseket tesz szükségessé, így fontos, hogy mindezekkel rendelkezzen a szakember. Az SOS mobilgumis előnye itt is megmutatkozik, hiszen alkalmas több autóval kapcsolatos karbantartási feladat ellátására.

Tehát az autónk lerobban bárhol, akár defekt a probléma, akár más, a segítség a helyszínre érkezik. Szakembereink szerint személy-, és kishaszongépjárművek esetében egyaránt lehetőség nyílik a defekt javítás problémáját az út szélén a forgalomban, vagy akár otthon/munkahelyen megoldani. Nem egyszer csak egészen apró korrigálás kell, hogy a rendszer működjön, de az autó esetében nincs olyan, hogy “kis probléma”, hiszen ha az autó műszaki állapotáról beszélünk, akkor a közlekedés biztonságáról beszélünk.

Defekt javítás, szezonális gumiszerelés, autóklíma töltés, autóklíma tiszítás, autópályamentés az SOS mobilgumissal nem probléma! Hívon még ma, kérjen időpontot most! Kapcsolat